Text

Om Face to Face Reisebyrå


Vi mener at opplevelser gjør deg rikere. Gjennom å se verden utvikles forståelsen for mennesker og kulturer, og man får gode historier å fortelle i etterkant. Vi i Face to Face Reisebyrå har noen av landets mest bereiste reisekonsulenter, og hjelper deg med å gjøre reisedrømmen til virkelighet. Vi tilbyr personlig tilpasset reiserådgivning, og har destinasjoner vi selv brenner for som vårt spesialfelt.

Text

Personlig tilpassede reiseopplevelser


Vårt hovedfokus er på å utforme din ideelle reise. Gjennom gode samtaler avdekker vi dine drømmer og ønsker, samtidig som vi bruker av egne erfaringer for å skreddersy den perfekte reiseruten. Ikke alle vet på forhånd hvor de ønsker å dra, mens andre ender med å forandre sine planer etter samtale med og anbefalinger fra oss. Vi ønsker å dele av vår ekspertise, slik at du får en uforglemmelig reiseopplevelse.


Kjenner verden ut og inn


Destinasjonene som inngår i vår spisskompetanse, er steder vi selv har besøkt mange ganger. Dette er reisemål vi kjenner ut og inn, og der vi har store kontaktnettverk som kommer kundene våre til gode.


Utover disse destinasjonene kan vi bistå med planlegging av reiser til en rekke andre reisemål. Vi er åpne for utforming av spesialreiser over hele verden, så ta kontakt for en prat om reise til din drømmedestinasjon.

Text

Mulighet for hjemmebesøk


Mange foretrekker å planlegge reisen fra egen stue. Vi kommer derfor gjerne på hjemmebesøk. Dette er en service som forenkler planleggingen for deg, samtidig som det gir oss et inntrykk av hvem du er. På denne måten blir det lettere for oss å sette sammen den perfekte reisen for deg.

Text

Vi tilbyr også gruppereiser


Hittil har vi i hovedsak bistått med planlegging av individuelle reiser. Nå starter vi imidlertid også opp med gruppereiser til enkelte destinasjoner, der vi blir med som reiseleder. Gruppereiser er flott for folk som ikke ønsker å reise alene, så vel som andre som ønsker å høste av fordelene med å reise med en erfaren og lokalkjent norsk guide.

Text

Hvorfor skal vi hjelpe deg med reiseplanleggingen?


Vår solide kompetanse er vårt soleklare fortrinn. Vi har besøkt alle verdens hjørner, og har over 40 års erfaring i reiselivsbransjen. Bransjen har forandret seg enormt i løpet av disse tiårene, og når man har vært med på hele utviklingen, sitter man igjen med et eksepsjonelt grunnlag for å hjelpe andre med å realisere sine reisedrømmer. Vi er selv lidenskapelig opptatt av å se, oppleve og lære når vi er på reise, og brenner for å dele kunnskapen videre.Vi er et ærlig reisebyrå, som kun ønsker å anbefale reisemål vi selv har god erfaring med, slik vi kan utarbeide en reiserute vi går gode for. Lar du oss bistå i planleggingen av din neste reise, vet du derfor at du får utbytte av vår kompetanse i sin helhet, og kvalifiserte råd basert på egne og ekte erfaringer.


Vi oppfordrer alle til å reise dersom de har mulighet. Vil du ha hjelp med planleggingen av ditt neste eventyr? Ta gjerne kontakt.

Image
Text

Om daglig leder og gründer


Om Tove Friberg Mikkelsen: 

Daglig leder og eier av Face to Face reisebyrå, eksperten på familieferier verden rundt.


Favoritt destinasjon: 

Det er vanskelig å velge, men jeg tror nok Sør-Afrika ligger inne som topp 1.


Hva fikk deg til å bli bitt av «reisebasillen»? 

Året var 1975, jeg søkte jobb som guide i Spania, jobbet der i 2 sesonger før jeg begynte å jobbe i reisebyrå her hjemme i 1977. Så det har blitt noen år i bransjen.


Hva slags type reise liker du?
Da jeg startet for mange år siden var det bare sol og bad, men ettersom jeg har blitt eldre så elsker jeg reiser hvor jeg kan se, oppdage og lære.


Hvilke land har du besøkt?
Jeg har besøkt mange land, så det vil bli en lang oppramsing. Kan heller si det slik at jeg har besøkt alle verdensdelene, og fortsatt er det mange nye destinasjoner å besøke.


Tlf: 67 57 20 90 | Mob: 941 66 827 | E-post: post@face-face.no

Text

Face to face Reisebyrå AS

Telefon: +47 941 66 827

E-post: post@face-face.no

Postadresse: Postboks 22, 1300 Sandvika
Org.nr.: 979410395 MVA

Text

RGF Garanti

Vi har garanti gjennom Det norske Reisegarantifondet. Les mer om garantien her

Image
Reisegarantifondet
Text

Bestill time

Bestill en personlig time hos oss og vi hjelper deg å planlegge din neste reise. Timen er selvfølgelig gratis. Bestill time her

Image
Face to face Reisebyrå AS
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon