Om Face to Face Reisebyrå AS

Face to Face Reisebyrå er ditt personlige reisebyrå som ønsker å hjelpe deg til å sette sammen den perfekte reisen du så lenge har drømt om. Vi setter dine behov i fokus og lytter til dine ønsker. Ved hjelp av gode samtaler, personlige erfaringer, bildebruk og visualisering samarbeider vi med deg for å finne frem til den reisen du måtte ønske.

Med 30 års erfaring i reiselivet har vi bred og solid kompetanse innenfor fagfeltet. Dette kombinert med våre erfaringer med personlige reiser gjennom de fleste kontinenter kan du være sikker på at du får råd av noen av de mest bereiste reisekonsulentene i Norge. Vi streber alltid etter å finne nye spennende reisemål og opplevelser og vårt mål er at du som kunde skal sitte igjen med et reiseminne for livet! Kom innom, kontakt oss på telefon eller e-post og la oss hjelpe deg med å lage din drømmeferie.

Om daglig leder / gründer

Navn: Tove Friberg Mikkelsen
Dagligleder og eier av Face to Face reisebyrå, eksperten på familieferier verden rundt.

Favoritt destinasjon:
Det er vanskelig å velge, men tror nok Sør-Afrika ligger inne som topp 1.

Hva fikk deg til å bli bitt av «reisebasillen»?
Året var 1975, jeg søkte jobb som guide i Spania, jobbet der i 2 sesonger før jeg begynte å jobbe i reisebyrå her hjemme i 1977. Så det har blitt noen år i bransjen.

Hva slags type reise liker du?
Da jeg startet for mange år siden var det bare sol og bad, etter som jeg har blitt eldre så elsker jeg reiser hvor jeg kan se, oppdage og lære.

Hvilke land har du besøkt?
Jeg har besøkt mange land, så det vil bli en lang oppramsing. Kan heller si det slik at jeg har besøkt alle verdensdelene, og fortsatt er det mange nye destinasjoner å besøke.

Tlf: 67 57 20 90 Mob: 941 66 827 | E-post: post@face-face.no

Tove Friberg Mikkelsen