Referanser

På denne siden finner du noen av våre kunders tilbakemeldinger på fullførte reiser.

Ta kontakt med oss

Reise til Sør-Afrika:

"Table Mountain, Winelands, besøket hos Duncan som et av høydepunktene, Cape Point og noen middager og vinopplevelser så bra som det kan få blitt! Billig var det også." "Warerfront og Queen Victoria fortjener den skryten det kan få, magisk!" "Safari og Sabi Sands gir oss tårer i øynene av å tenke tilbake på!" "Lov oss at du anbefaler Dulini Lodge til alle du snakker med, for makan til sted tror jeg neppe finnes!" "Ekstremt profesjonelle Trackere og Rangere som vi fikk et veldig nært forhold til, fantastisk personale og en Lodge med så høy standard at du følte luksusen i ryggmargen. Sist men ikke minst fantastisk mat!"

Reise til Mauritius:

"Mauritius nøt vi late dager med sol og bad på et fantastisk resort!".

Reise til Brasil:

"Reisen til Brasil var meget bra og alt fungerte som det skulle. Stedene vi besøkte levert over forventning og opplegget ble en perfekt balanse mellom avslapping og spennende opplevelser.".

Reise til Amazonas:

"Veldig gøy å både besøke Amazonas og ikke minst møte Eskil. Han må være et kupp for norske turister. Hans innlevelse, engasjement og kunnskap var med på å gjøre vårt besøk i Amazonas helt utrolig."