Text

Referanser


På denne siden finner du noen av våre kunders tilbakemeldinger på fullførte reiser.

Image
Text

Reise til Sør-Afrika:


"Table Mountain, Winelands, besøket hos Duncan som et av høydepunktene, Cape Point og noen middager og vinopplevelser så bra som det kan få blitt! Billig var det også." "Warerfront og Queen Victoria fortjener den skryten det kan få, magisk!" "Safari og Sabi Sands gir oss tårer i øynene av å tenke tilbake på!" "Lov oss at du anbefaler Dulini Lodge til alle du snakker med, for makan til sted tror jeg neppe finnes!" "Ekstremt profesjonelle Trackere og Rangere som vi fikk et veldig nært forhold til, fantastisk personale og en Lodge med så høy standard at du følte luksusen i ryggmargen. Sist men ikke minst fantastisk mat!"

Text

Reise til Mauritius:


"Mauritius nøt vi late dager med sol og bad på et fantastisk resort!".

Image
Image
Text

Reise til Brasil:


"Reisen til Brasil var meget bra og alt fungerte som det skulle. Stedene vi besøkte levert over forventning og opplegget ble en perfekt balanse mellom avslapping og spennende opplevelser.".

Text

Reise til Amazonas:


"Veldig gøy å både besøke Amazonas og ikke minst møte Eskil. Han må være et kupp for norske turister. Hans innlevelse, engasjement og kunnskap var med på å gjøre vårt besøk i Amazonas helt utrolig."

Image
Text

Face to face Reisebyrå AS

Telefon: +47 941 66 827

E-post: post@face-face.no

Postadresse: Postboks 22, 1300 Sandvika
Org.nr.: 979410395 MVA

Text

RGF Garanti

Vi har garanti gjennom Det norske Reisegarantifondet. Les mer om garantien her

Image
Reisegarantifondet
Text

Bestill time

Bestill en personlig time hos oss og vi hjelper deg å planlegge din neste reise. Timen er selvfølgelig gratis. Bestill time her

Image
Face to face Reisebyrå AS
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon