Text

Amazonas


Har du og din kjære lyst til å oppleve noe annet enn den tradisjonelle sydenturen og storbyferien i år, er Amazonas noe for deg.

Text

Med Amazonas som reisemål får du opplevd noe nytt, og hentet ny inspirasjon i regnskogen


Velkommen til den lille byen Alter do Jao, som ligger i staten Para i Amazonia. Opplev båtturer på den azurblå sideelven Tapajos og fossefallet i Rio Arapinus.Opplev Santarem, regnskogen og kjærlighetsøya i den lille vakre byen Alter do Chao. Bli kjent med folkene som bor der og lytt til brøleapene før solnedgang. Opplev båtturer i elven Amazonas og den azurblå sideelven Tapajos. Du får også opplevd Santarém, regnskogen, og landskapet Alter do Chão.


Skal du nyte de 40 milene med kritthvit karibiske strender, Alter do Chão, anbefaler vi å booke tur i perioden fra august til januar. Da er strendene på sitt beste. For deg som ønsker en behagelig temperatur er perioden juli til september å anbefale.


Vi har en brasiliansk/norsk guide som alltid er tilgjengelig for assistanse og veiledning under deres opphold ved ønske om det.

Text

Skreddersyr din drømmetur etter dine premisser


Som et av få reisebyråer med solid kjennskap til Amazonas, kan du være trygg på at vi gir deg riktig anbefalinger når det kommer til mulighetene som passer for deg.


Med Face to Face Reisebyrå reiser du til områdene ingen andre reiser til, og får oppleve Amazonas på autentisk vis.


Vi skreddersyr reisen og tilbudet etter deres interesser og behov, og tilbyr svært konkurransedyktige priser.


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud her.

Text

Face to face Reisebyrå AS

Telefon: +47 941 66 827

E-post: post@face-face.no

Postadresse: Postboks 22, 1300 Sandvika
Org.nr.: 979410395 MVA

Text

RGF Garanti

Vi har garanti gjennom Det norske Reisegarantifondet. Les mer om garantien her

Image
Reisegarantifondet
Text

Bestill time

Bestill en personlig time hos oss og vi hjelper deg å planlegge din neste reise. Timen er selvfølgelig gratis. Bestill time her

Image
Face to face Reisebyrå AS
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon