Text

Bryllupsreise


En bryllupsreise kan være så mangt. Noen drømmer om avslapning ved kritthvite strender, mens for andre er det en selvfølge med en cruiseferie, eller en aktiv storbyferie.

Text

Vi setter sammen den perfekte turen som passer for dere


Vi i Face to Face Reisebyrå har reist verden rundt til de flotteste reisemål, så enten dere ønsker en eksotisk strand, en flott cruiseferie, jungelturer, storbyferie eller en kombinasjon kan vi sette sammen den perfekte turen som passer for dere.


Med tilbud på bryllupsreise hos oss:

  • Skreddersyr vi et tilbud tilpasset deres ønsker
  • Kombinerer vi deres ønsker med våre muligheter
  • Får dere realisert deres drømme bryllupsreise til en rimelig pris

Velg mellom Brasil, Sør-Afrika, India, Vietnam, Amazonas og Thailand. Vi hjelper deg også med storbyferier og cruise opplevelser. La oss organisere og tilrettelegge oppholdet, slik at dere kan fokusere på hverandre, kjærligheten og å skape gode minner sammen.


Vi er stolte og takknemlige over å ha så mange fornøyde brudepar. De har alle valgt ulike reisemål og hatt ulike ønsker og behov. Les mer om våre fornøyde brudepar på referanser.


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på bryllupsreise her.

Text

Tilbakemelding fra kunder:


Par 1:

Makan til eventyr er jeg neimen ikke sikker på at finnes og fallhøyden til neste tur blir enorm.

Tusen, tusen takk for et fantastisk opplegg med veldig riktig progresjon i opplevelsene, helt i tråd med din anbefaling. Cape Town trenger ingen nærmere beskrivelse, 5 dager i himmelen! Table Mountain, Winelands, besøket hos Duncan som et av høydepunktene, Cape Point og noen middager og vinopplevelser så bra som det kan få blitt! Billig var det også. Warerfront og Queen Victoria fortjener den skryten det kan få, magisk! Mauritius nøt vi late dager med sol og bad på et fantastisk resort! Vi fikk en litt annen prisopplevelse enn i Cape Town hva gjelder mat og drikke her, men hva annet kan du forvente!

Safari og Sabi Sands gir oss tårer i øynene av å tenke tilbake på! Lov oss at du anbefaler Dulini Lodge til alle du snakker med, for makan til sted tror jeg neppe finnes! Ekstremt profesjonelle Trackere og Rangere som vi fikk et veldig nært forhold til, fantastisk personale og en Lodge med så høy standard at du følte luksusen i ryggmargen. Sist men ikke minst fantastisk mat! Safari kan ikke beskrives godt nok, det må oppleves, ord blir fattige.... Vi skal tilbake og vi skal besøke akkurat de samme stedene!

Tidenes bryllupsreise❤️❤️

Par 2:

Reisen til Brasil var meget bra og alt fungerte som det skulle. Stedene vi besøkte levert over forventning og opplegget ble en perfekt balanse mellom avslapping og spennende opplevelser. Veldig gøy å både besøke Amazonas og ikke minst møte Eskil. Han må være et kupp for norske turister. Hans innlevelse, engasjement og kunnskap var med på å gjøre vårt besøk i Amazonas helt utrolig. Takk for all hjelp og ikke minst forslag til steder å besøke på vår bryllupsreise. Det ble en tur vi aldri vil glemme.

Text

Face to face Reisebyrå AS

Telefon: +47 941 66 827

E-post: post@face-face.no

Postadresse: Postboks 22, 1300 Sandvika
Org.nr.: 979410395 MVA

Text

RGF Garanti

Vi har garanti gjennom Det norske Reisegarantifondet. Les mer om garantien her

Image
Reisegarantifondet
Text

Bestill time

Bestill en personlig time hos oss og vi hjelper deg å planlegge din neste reise. Timen er selvfølgelig gratis. Bestill time her

Image
Face to face Reisebyrå AS
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon