Text

Cruise


Cruise er en av de ferieformene som vokser mest i popularitet. Det er ikke lenger en ferieform for de rike og berømte, men det har faktisk blitt en av de mest rimelige formene for ferie.

Text

Passer både for par, familier, og barnefamilier


Det som gjør cruise så populært er at man hele tiden kommer til nye steder der man forflytter seg med kofferten utpakket. All mat og en rekke aktiviteter om bord er inkludert, og barna har klubber der de kan leke og kose seg med jevnaldrende. Cruise er unikt da man enkelt kan velge et aktivitetsnivå man selv ønsker, så om målet er å ha late dager ved bassenget for å lade batteriene eller man ønsker å se så mye som mulig på kortest mulig tid er cruise den rette ferien for deg.

Text

Ta kontakt med oss


Vi tilbyr cruise hos de fleste store cruiserederiene som Royal Caribbean Cruise Line, Celebrity Cruises, Azamara Cruises, MSC og Norwegian Cruise Line.


Har du spørsmål vedrørende våre tilbud på cruise turer kan du ta kontakt for en hyggelig prat her.

Text

Face to face Reisebyrå AS

Telefon: +47 941 66 827

E-post: post@face-face.no

Postadresse: Postboks 22, 1300 Sandvika
Org.nr.: 979410395 MVA

Text

RGF Garanti

Vi har garanti gjennom Det norske Reisegarantifondet. Les mer om garantien her

Image
Reisegarantifondet
Text

Bestill time

Bestill en personlig time hos oss og vi hjelper deg å planlegge din neste reise. Timen er selvfølgelig gratis. Bestill time her

Image
Face to face Reisebyrå AS
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon