Text

India


Som verdens nest mest befolkede land er India fylt av kontraster, og tilbyr mange ulike kulturer og nasjonaliteter.

Text

Et land av kontraster


I India kan du:

  • Oppleve den majestetiske Himalaya
  • Oppleve et av verdens underverk, Taj Mahal
  • Nyte det unike strandlivet på Goa
  • Oppleve en av Indias mange festivaler.
  • Tigersafari
  • Oppleve de pulserende storbyene New Dehli, Mumbay, og Chennai.

I India kan du også vandre i tropiske regnskoger, gå langs de imponerende mogulfortene og leve i husbåt i Keralas backwater, eller være teplukker i Munnar for en dag.


Ønsker du noen nye og spennende kulinariske opplevelser på ferie er det indiske kjøkken verdensberømt, og kan tilby mange interessante og ukjente smaker.


Opplev Varanasi og Ganges.

Reis til Indias eldste by Varanasi og opplev den kjente elven Ganges. Elven spiller en sentral del av India, og her kan du både bivåne åpenlyse kremasjoner eller vaske deg for å bli renset for synd. Bli med på soloppgang eller solnedgang cruise på Ganges og opplev de fantastiske seremoniene som holdes hver kveld.


Delen Rajastan: Dehli, Taj Mahal, Jaipur, Udaipur og Jaisalmer.

Denne delen oppsummerer mye av det man forbinder med India, og er kjent for sine historiske byer med massive mogulfestninger som våker over byen. Turen starter gjerne i Delhi før man tar en rundtur innom Agra og Taj Mahal, Jaipur og Udaipur.


Skap tropiske minner i Kerala

Kerala er det eneste stedet i verden et kommunistparti er parlamentarisk valgt, og er den mest tropiske og organiserte delen av alle stater i India. Vi anbefaler å starte turen i rolige omgivelser på en husbåt i Keralas backwater, før turen går til Kochi, Indias best bevarte koloniby. Turen blir avsluttet ved stranden hvor en lever livets glade dager i Varkala kjent for sine røde klipper og fantastiske sjømat.


Goa

Oppdaget av ryggsekkturistene, men er i dag et av de mest etablerte feriedestinasjonene i India. Goa har alt man trenger for å gjøre strandferien komplett. Lange strender, god mat, og flere markeder der man kan kjøpe alt fra klær til eksotiske krydder.

Text

Yoga


Ønsker du en kombinasjon eller bare en ren yogareise til India, så kan vi tilby mange fantastiske yoga steder, hovedsakelig i Kerala og på Gokarna syd for Goa. Send forespørsel så gir vi tilbud. India kan kombineres med Sri Lanka, Maldivene og Andaman-øyene. VI hjelper deg med å skreddersy din drømmereise i India.


Fortell oss hvem du er, så forteller vi der hvor du bør dra. Vi hjelper deg med å finne din drømmereise, og betjener kunder over hele Norge.


Ta kontakt med oss her så skreddersyr vi et tilbud på din drømmereise til India.

Text

Face to face Reisebyrå AS

Telefon: +47 941 66 827

E-post: post@face-face.no

Postadresse: Postboks 22, 1300 Sandvika
Org.nr.: 979410395 MVA

Text

RGF Garanti

Vi har garanti gjennom Det norske Reisegarantifondet. Les mer om garantien her

Image
Reisegarantifondet
Text

Bestill time

Bestill en personlig time hos oss og vi hjelper deg å planlegge din neste reise. Timen er selvfølgelig gratis. Bestill time her

Image
Face to face Reisebyrå AS
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon