Text

Sør-Afrika


Å reise gjennom Sør-Afrika er som å reise gjennom flere kontinenter. Dette landet har alt å tilby: Bølgende gressletter, ørkenlandskap, grønne koller, fjellenes dramatiske skjønnhet og de praktfulle kyststripene.

Text

Sør-Afrika: For den eventyrlystne


Sør-Afrika legger til rette for mange unike opplevelser:

  • Viltreservatet Krugerparken
  • Opplev 140 pattedyrarter i safariparken i Johannesburg
  • Nyt solen og surfe- og dykkemulighetene blant blå laguner og klipper i Garden Route
  • Unikt byliv og vingårder i hovedstaden Cape Town
  • Verdens mest eksklusive tog Rovos Rails
  • Safari i Botswana og Zimbabwe

Cape Town
Cape Town er regnet som en av verdens vakreste storbyer og mange ønsker å legge av noen dager til å oppleve Cape Town. Besøke Table mountain eller vindistriktene i Paarl,Franschoek eller Stellenbosch, nyte den praktfulle naturen og vingårdene med vin i verdensklasse. Et besøk hos pingvinene på Boulder Beach er også noe de fleste liker å få med seg. Ute i Atlanterhavet en times båttur utenfor Cape Town ligger Robben Island,fangeøya der Nelson Mandela sonet i 27 år.


Krugerparken
Krugerparken er Sør-Afrikas største nasjonalpark. Her finner du de største safariparkene og her kan du oppleve over 140 pattedyrarter som løve, elefant, leopard, bøffel og neshorn.


Kwa Zulu Natal- provinsen som har alt
Opplev Durban, eller bo i den lille forstaden Umhlanga utenfor Durban. Dette er et flott utganspunkt til å gjøre en rundreise til Eshowe og Zuluene, bo en natt i en "ekte"
Zululandsby, Noen netter på safari, enten teltcamp eller Lodge og også her finner man The Big Five, sol og bad på Tonga og til slutt våtmarksområdet St.Lucia.


Kombinasjoner
Sør-Afrika kan kombineres med safari i Botswana, og Zimbabwe, Victoria Falls, Namibia og sol og bad i Mosambique. Mulighetene er mange.

Text

Opplev Sør-Afrika på din måte


Vi i Face to Face Reisebyrå hjelper alle, og er opptatt av å tilrettelegge for din drømmetur. Vår kunnskap om og bekjentskaper i Sør- Afrika gjør det mulig for oss å skreddersy et tilbud tilpasset dine ønsker og behov, slik at du får oppleve Sør Afrika på din måte.


Fortell oss hvem du er, så forteller vi der hvor du bør dra. Vi hjelper deg med å finne din drømmereise, og betjener kunder over hele Norge.


Har du spørsmål vedrørende en skreddersydd tur til Sør-Afrika kan du ta kontakt for en hyggelig prat her.

Text

Face to face Reisebyrå AS

Telefon: +47 941 66 827

E-post: post@face-face.no

Postadresse: Postboks 22, 1300 Sandvika
Org.nr.: 979410395 MVA

Text

RGF Garanti

Vi har garanti gjennom Det norske Reisegarantifondet. Les mer om garantien her

Image
Reisegarantifondet
Text

Bestill time

Bestill en personlig time hos oss og vi hjelper deg å planlegge din neste reise. Timen er selvfølgelig gratis. Bestill time her

Image
Face to face Reisebyrå AS
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon