Sør-Afrika

Å reise gjennom Sør-Afrika er som å reise gjennom flere kontinenter. Dette landet har alt å tilby: Bølgende gressletter, ørkenlandskap, grønne koller, fjellenes dramatiske skjønnhet og de praktfulle kyststripene.


Sør-Afrika: For den eventyrlystne


Sør-Afrika legger til rette for mange unike opplevelser:
  • Viltreservatet Krugerparken
  • Opplev 140 pattedyrarter i safariparken i Johannesburg
  • Nyt solen og surfe- og dykkemulighetene blant blå laguner og klipper i Garden Route
  • Unikt byliv og vingårder i hovedstaden Cape Town
  • Verdens mest eksklusive tog Rovos Rails
  • Safari i Botswana og Zimbabwe

Cape Town
Cape Town er regnet som en av verdens vakreste storbyer og mange ønsker å legge av noen dager til å oppleve Cape Town. Besøke Table mountain eller vindistriktene i Paarl,Franschoek eller Stellenbosch, nyte den praktfulle naturen og vingårdene med vin i verdensklasse. Et besøk hos pingvinene på Boulder Beach er også noe de fleste liker å få med seg. Ute i Atlanterhavet en times båttur utenfor Cape Town ligger Robben Island,fangeøya der Nelson Mandela sonet i 27 år.

Krugerparken
Krugerparken er Sør-Afrikas største nasjonalpark. Her finner du de største safariparkene og her kan du oppleve over 140 pattedyrarter som løve, elefant, leopard, bøffel og neshorn.

Kwa Zulu Natal- provinsen som har alt.
Opplev Durban, eller bo i den lille forstaden Umhlanga utenfor Durban. Dette er et flott utganspunkt til å gjøre en rundreise til Eshowe og Zuluene, bo en natt i en "ekte"

Zululandsby, Noen netter på safari, enten teltcamp eller Lodge og også her finner man The Big Five, sol og bad på Tonga og til slutt våtmarksområdet St.Lucia.

Kombinasjoner
Sør-Afrika kan kombineres med safari i Botswana, og Zimbabwe, Victoria Falls, Namibia og sol og bad i Mosambique. Mulighetene er mange.


Opplev Sør-Afrika på din måte

Vi i Face to Face Reisebyrå hjelper alle, og er opptatt av å tilrettelegge for din drømmetur. Vår kunnskap om og bekjentskaper i Sør- Afrika gjør det mulig for oss å skreddersy et tilbud tilpasset dine ønsker og behov, slik at du får oppleve Sør Afrika på din måte.


Side 1 av 3
Nyt en middag på en safarilodge i Sør-Afrika
Opplev Sør-Afrikas mektige natur
Durban i Sør-Afrika
Opplev flodhestene i St. Lucia i Sør-Afrika
Safarilodge i Sør-Afrika
 
Zulu-kone i Kwa Zulu Natal
Safaristemning i Sør-Afrika med mektige sjiraffer
Side 2 av 3
Kapp Det Gode Håp utenfor Cape Town
Opplev elefanter på safari
Mektige geparder på safari
Zulu-dansere
Safaristemning middag
Safarilodge med plunge-pool
Leoparden
Løven
Side 3 av 3
Middagsstemning på safari