Text

Thailand


Kongeriket Thailand er et land i Sørøst-Asia som grenser til Laos, Kambodsja og Myanmar i øst. Thailand er også populært kaldt «Smilets Land».

Text

Thailand er et eksotisk, vakkert reisemål som du kan reise til året rundt


Her finner du et tropisk klima, så enten det er regntid eller ikke, vil du oppleve en regnskur fra tid til annen. I Thailand finner du mange forskjellige reisemål, fra det helt fredelige badestedet som ligger ved en eksotisk strand eller feriestedet som yrer av liv, shopping og fornøyelser.


Storbyen Bangkok er verd et besøk, så legg gjerne inn et besøk her i forbindelse med Thailand ferien.

Om du i tillegg til sol og bad ønsker å oppleve noe kultur, anbefaler jeg å kombinere sol og bad med et besøk til Nord-Thailand. Her kan du besøke Chiang Mai, og Chang Rai, oppleve minoritet folkegrupper, som for eksempel de langhalsede kvinner. Det gylne triangel, som er grensen mellom Thailand, Myanmar og Laos. Thailand kan også kombineres med et besøk i nabolandene.

Text

Ta kontakt med oss


Mulighetene er mange, opplevelsene står i kø, og her i Face to Face får du skreddersydd din Thailand reise, helt i tråd med dine drømmer og ditt budsjett.


For et uforpliktende tilbud på din drømmereise til Thailand ved å ta kontakt her.

Text

Face to face Reisebyrå AS

Telefon: +47 941 66 827

E-post: post@face-face.no

Postadresse: Postboks 22, 1300 Sandvika
Org.nr.: 979410395 MVA

Text

RGF Garanti

Vi har garanti gjennom Det norske Reisegarantifondet. Les mer om garantien her

Image
Reisegarantifondet
Text

Bestill time

Bestill en personlig time hos oss og vi hjelper deg å planlegge din neste reise. Timen er selvfølgelig gratis. Bestill time her

Image
Face to face Reisebyrå AS
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon